Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
a liberális sokkoló
  2009-02-12 17:44:36, csütörtök
 
  MŰKÖDIK A LIBERÁL-SOKKOLÓ
-Tüntetés Egerben, az SZDSZ ház előtt 2008. február 11-én-

Focimecs. A magyar nemzeti 11 az izraeli nemzeti 11 ellen, 1400 lemészárolt, 3000 megnyomorított ember halmán, egy szétbombázott ország szomszédságában. Most akkor Fleto elvtárs, nem terrorista a tömeggyilkosokkal játszunk, mint anno, a szaudiak esetében? Zsidó terroristákkal játszadozunk netán, Netánjau honában, hol Ehud ól, mert vezér? Mert gyilkolja Gáza népét? Péppé egy népet, ahogyan itt a tanítványok, a liberál csürhe-csörte? A csörtető panama-mutyis Weisenberger Lacika-macika?

Ma megkérdezte tőlem egy újságíró, miért kötöm én az SZDSZ-t a cigánybűnözéshez?

A kérdés nem volt jó, mert ő sem jó igazán. Először is meg szerettem volna én kérdezni őt, hogy elolvasta-e az ÁRULÓK könyvemet, abban kielégítő választ kaphat, melyre egy mondatban képtelenség válaszolni. Nem is akart választ, elég, ha választékosan provokál Tudom, nem ezzel a könyvvel fekszik és ébred, ezért csak annyit mondtam: Magyarországon minden fő bűn eredője az általuk képviselt álliberális politika következménye. Ezért ha érdekli, kap belőle némi ízelítőt itt, a téren, az SZDSZ székház elé, melyet aligha nem ők is szégyellnek, mert tábla sem jelzi, hol van a nemzet- privatizör pártkommandó?

Lehet még tisztelt média szőnyeg alá seperni létfontosságú dolgokat? Meddig falaznak a korrupt erőknek, népcsoportoknak, az ország lerablásának, a korrupció ellen fellépők levadászásának? Mi, a Forradalmi Bizottság, Kisgazdák és civilek egzisztenciánk kockáztatásával mutatunk rá a bűnöző banditákra évek óta és a sajtó egyes elemei pedig bojkottal válaszolnak. Most legutóbb a helyi média óvatossága, a legtragikusabb hír lepuhítása döbbentett meg. Mert amikor meg kell nevezi, hogy magyar ellenes hajszáról van szó egy cigány klán ellen, akkor meg kell nevezni itt és országosan is. Ők nem tették meg. A sportoló kivégzésére szervezett tüntetésünket pedig együttesen bojkottálták...

Sokat beszéltünk a mai Magyarország bűnbeeséséről, s ma már a bűn rákos terjedéséről kell beszélni. És akár tetszik bizonyos pénzügyi lobbinak, akár nem, a szálak javarészt az SZDSZ-hez, mint eredőhöz köthetők be. A rendszerváltást eláruló, elszabotáló paktumhoz. Azután az SZDSZ hatalomtechnikájához, hogy a legvéresszájúbb antibolsevik különítmény lett a legbolsevik- pártosabb párt. Göncz személye tett koronát a magyarság saját honában a legnagyobb méretű leszámolás megkezdésére. Először a Zétényi - Takács törvény elgáncsolásával, mely az emberiségellenes bűnözők felszámolását szerette volna meghonosítani. Ezt elgáncsolta a patkány-kurzus, ezért bennmaradt a régi bűnbanda, mely beemelte a mai országrablókat, akik a KISZ-es DIVSZ-es nemzetárulók jelvényét viselték. Minden pozicionálásnál és minden pozíció megszerzésénél ott tolongtak a karvaj-bolsevik liberálisok. Felosztották a médiát, hogy azt hazudja, mondja, amit ők akarnak. A Böszme hazugságáról azt harsogják, hogy a legőszintébb vallomás volt. A Fletó-beszédnél úgy hazudtak, mint korábban. Meggyesi megpuccsolását politikai bravúrnak suttogták. Kuncze, a Pongráczot megbilincselő, Wass Alberttől az állampolgárságot megtagadó lop stopos, üvegzsebes tahó meghirdette védencei, kitenyésztett termeszei számára a megélhetési bűnöző fogalmat. Isszuk a levét!

Levezényelték az agytalanítás, a szellemi gyarmatosítás első felét. Mára odáig jutottak, hogy a szólásszabadság és véleménynyilvánítás szabadságát törvényekkel korlátozzák, betolják maguk előtt DraskoVICC elvtársat, bukott pénzügyest és mindenest, aki legékesebb szószólóként, bár iszonyú beszédkínvallatás minden szava, galacsin és tojásdobálás tiltó törvényt alkot.

Mi is volt ennek az előzménye? Mióta a liberálisok ökle ez a "dehogy mondok le, eszem ágában sincs" elvtárs? Mióta kinevezték gárda kitiltónak, hogy majd ő megmondja Liberális Egyszervotholnemvolt Apó, ex Tom Lantos szócsöve, hogy hova is nem mehet a gárda? Majd ő kidolgozza a tervet, hogyan nem mehet valaki határon túlra, amikor már nincs határőrség? Hogyan kell belefojtani a szót a Kuruczba, magyarba?

Majd ő, az elvtársi kolosszus, a Drakula duma polihisztora leváltja a miskolci rendőrfőnököt egyik percről a másikra? Kudarc emberke, percemberke ő, de rendkívül sokat árthat még, ha a liberálisok akarata szerint bármit is tesz.

Az elhallgatós törvényt beüzemelték mára. Meg a Magyar Hírlap bojkottját, mely mocskos játék részeként itt Egerben a liberális tagozat ügynök ügyvédje Novák Rudolf, Sós Tamás levadászási tervét hajtja végre. Vizsgálódik a felvételeken, írásokban, kifejtett véleményeket szedi ízekre. Többen megyünk ezután bíróságra, vagy pontosabban: többet megyek bíróságra, ez biztos. De a nyeremény nincs kizárva. Először is: hiába minden igyekezet, a rendőrség velem szemben, a vitézi cím birtoklása ügyében vesztett. Nem adjuk könnyen magunkat.

A liberális sokkoló működik, kezébe fogta a helyi pártkatonaság is. Azt mondom, még szerencse, hogy nem az '56 utáni időket éljük, mikor az AVH gúnyába bújt liberál terroristák már elkülönítőbe tettek volna. Ahogyan tették Pákh Tibor barátommal is. Csupán azért, mert a terrorral szemben egy kis igazság éhsége támadt. Ezért az út egyenesen Lipótmezőre vezetett. Szájkipöckölés-kényszeretetés-kényszergyógyszerezés. Elektrosokk. Nem is olyan sokkal a gengszterváltás előtt. Úgy, liberálisan. Elektrosokkal! Pszichiátrián, jó liberális orvosokkal, akik nem kaptak semmi büntetést ezért, ahogyan az egri mészárosok sem az '56december 12-i tömegvérengzésért. Mert jött a jó liberális ügyvéd és kimentette őket. A gyilkos állatok megúszták. Ahogyan Sztojka is a veszprémi kivégzést!

Miért nem csatolták le korábban őket? Ezeket a veszprémi mészárosokat, a balatoni maffiózókat? Miért kellett ehhez családokat megnyomorítani?Hol volt a titkosszolgálat.

Milyen mocskos forgatókönyv szerint működik ez a liberális sokkoló, hogy már minden ember retteg, aki él?

Sem Bencze elvtárs, sem DraskoVICC mester nem menthető fel a felelősség alól. Az egykori tanácselnök Bencze, a farmosi pártkönyves ideje kitelt. És kinevezett helyi rendőrkapitányaié is, akik nem tudtak vagy nem akartak úrrá lenni a vidéki borzalmakon. (Csak egy kis csemege: a heves megyei dandártábornoknak olyan emberei vannak ebben a megyében, hogy a legnagyobb dzsumbujba, a roma negyedbe történő riasztásra egy nő és egy férfi zsaru megy ki. Ez a hevesi hakni. Ami nem jött be. Azután csodálkoznak azon, hogy 25 kapás-kaszás roma ellen gyengének találtatnak?)

Liberálisék, a lop stopos üvegzsebesek miért nem kiabálnak,hogy állítsátok meg a tarnabodi, kiskunhalasi, siófoki mészárosokat? Felvételek, feljelentések tucatja bizonyította a bűnszövetkezetek létét. A 8. kerületben Már meggyűrődött a pártkönyv néhány szocliberális tolvaj zsebében. Már össze lehetne hozni a nagypályás börtön örökrangadót az SZDSZ - MSZP között. Csapatkapitányok: Zuschlag és Weisenberg Lacika.

Úgy gondolom, a zéró toleranciát a politikában is be kell vezetni, hogy ha perdöntő bizonyítékok születnek itt is, Egerben Sós-Ambrus és a 20 despota ügyében, ne menekülhessenek be különféle hálók mögé.

A bűnök jelen vannak ebben a megyében is. Egerben is, a bűnbandákkal együtt. Erről a rendőrségnek tudnia kell. Akkor pedig ne várakozzanak, bár nem könnyű a a politika fogságában gúzsba kötve táncolni. Az igazság órája közeleg. A liberális törvények által védett bűnözés itt is virágzik: kábítószer, iskolai bűnözés, kis címletű lopás, de ennek véget kell vetni.

Zéró tolerancia kell, és a fiatalkorúak börtönét is, ha kell,újra be kell üzemelni. A pedagógusnak visszaadni a jogaikat. Kitisztítani a közéletet és a drogtól, drogfogyasztóktól, s haszonélvezőitől ezt kiüríteni ezt az országot. És le kell emelni a liberális kriminalisztikai szócsöveket, akik azt harsogják: a bűnnek nincs visszatartó ereje. Próbáljuk meg, hátha van! Ne néhány raccsoló liberál-próféta mondja meg, segít-e a drogfogyasztón vagy az emberölő boxolón néhány évnyi börtön! Az országon segít és a lényeg ez!

Számon kell kérni Zámolyi Roma Horváth Aladárt a múltért és jelen kijelentéséért. A rasszistázó alapítványos ember mit ártott azzal, hogy a gyilkosokat kivitette francia földre és mit ártott azzal, hogy Miskolcon elfedi a bajt, s a béke szigetének nevezi a bűn fellegvárát, az avasi lakótelepet. Erről bizonyára a február 8-án kifosztott és Szinva patakba belökött ember másként nyilatkozna. És az az asszony is, akit úgy vittek be tegnap a kórházba, hogy hátából kiállt a kés.

Szíki Károly

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: állampolgárságot, haszonélvezőitől, csapatkapitányok, kriminalisztikai, cigánybűnözéshez, emberiségellenes, bűnszövetkezetek, kockáztatásával, szomszédságában, pozicionálásnál, legvéresszájúbb, rendszerváltást, menekülhessenek, szólásszabadság, gengszterváltás, elgáncsolásával, titkosszolgálat, népcsoportoknak, terroristákkal, szájkipöckölés, egzisztenciánk, nemzetihirhalo, legtragikusabb, drogfogyasztón, kijelentéséért, megszerzésénél, megpuccsolását, kényszeretetés, magyarországon, megnyomorított, levadászásának, megnyomorítani, országrablókat, szocliberális, létfontosságú, tüntetésünket, magyar nemzeti, izraeli nemzeti, szétbombázott ország, tömeggyilkosokkal játszunk, szaudiak esetében, liberál csürhe-csörte, csörtető panama-mutyis, mondatban képtelenség, könyvvel fekszik, általuk képviselt, nemzet- privatizör, korrupt erőknek, ország lerablásának, korrupció ellen, bűnöző banditákra, sajtó egyes, MŰKÖDIK LIBERÁL-SOKKOLÓ, Weisenberger Lacika-macika, Forradalmi Bizottság, KISZ-es DIVSZ-es, Wass Alberttől, Liberális Egyszervotholnemvolt Apó, Magyar Hírlap, Novák Rudolf, Pákh Tibor, Ahogyan Sztojka, Weisenberg Lacika, Egerben Sós-Ambrus, Zámolyi Roma Horváth Aladárt, Szíki Károly,
hermina2 (#1)   2009-02-13 20:29:35
:)Nah ebből nem sokat értek,mert ne szeretem a politikát:)Annyi azonban világos,ha most leírom ide,hogy nem szeretem a színesbőrű társaim???Akkor ki leszek téve minden mocsoknak...Pedig tényleg nem szeretem:se a négert,se a romát,se a kínait...Stb.Legyen meg mindenkinek a véleménye:ok:mindig van.Nekem is megvan az okom!!!Pedig soha nem néztem ki milyen....De valahogy ,vannak dolgok ami miatt nem mehetek el...Most akkor én???Fajgyűlölő lettem??????????????Ha igen,akkor:ÁMEN!És nem bánom:)Nem érdekel az elmeháborodott politikusok véleménye,amikor a X.Y.olyan levelet küldött,hogy majdnem lehidaltam tőle:((((Egy sor idézet:"Ön nem jogosult a vállalkozói támogatásra,mert nem szerepel a kisebbségi nyilvántartásba:"Ennyi!!!!!!!!!Boxoljam be magam?????:)Ha melót tudok szerezni és ezen múlik,akkor megteszem:)Bocs..._Ha csúnyán fejezem ki magam.....Érthető:)
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Irgalom és ítélet  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Nagyi telefonál  Próbálj meg ...  Png csokor  s immár én is felragyogva, ért...  Még csak most kezdődik a nap  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Esti kép  Elköszönt  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Akik bántanak téged  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Hogy lehet megtartani  Png nő  Popper Péter szavai  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Reggel van  Makszim Gorkij gondolata  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png rózsa csokor  Leonardo da Vinci gondolata  Kellemes délutánt kívánok  Mai harmónia kártyám  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Alázat  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Akik bántanak téged  Rátalálsz  Fehér virág  Facebookon kaptam  Akarat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png lepke  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Png ház  Jó éjszakát  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Mindig jusson idő nevetni  s immár én is felragyogva, ért...  Gonosz démon-álarc  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép estét  Mi lenne ha  Hogy lehet megtartani  Régi emberek, akikre máig büsz...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Png kislány  Fekete István - Akác  A boldog családok mind hasonló...  Paul David Tripp Április 19  Kerüld el az evangélium örömén...  Nagyon különös  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png csokor  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Akarat  Irgalom és ítélet  Egy bizonyos határt  Hiányzik  Egy bizonyos határt  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png telefon  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Adakozás  Amikor Jézus rátapos a lábadra 
Bejegyzés Címkék
magyar nemzeti, izraeli nemzeti, szétbombázott ország, tömeggyilkosokkal játszunk, szaudiak esetében, liberál csürhe-csörte, csörtető panama-mutyis, mondatban képtelenség, könyvvel fekszik, általuk képviselt, nemzet- privatizör, korrupt erőknek, ország lerablásának, korrupció ellen, bűnöző banditákra, sajtó egyes, helyi média, cigány klán, sportoló kivégzésére, szálak javarészt, rendszerváltást eláruló, legvéresszájúbb antibolsevik, legbolsevik- pártosabb, magyarság saját, legnagyobb méretű, emberiségellenes bűnözők, régi bűnbanda, karvaj-bolsevik liberálisok, legőszintébb vallomás, állampolgárságot megtagadó, megélhetési bűnöző, szellemi gyarmatosítás, liberálisok ökle, elvtársi kolosszus, miskolci rendőrfőnököt, liberálisok akarata, elhallgatós törvényt, liberális tagozat, nyeremény nincs, rendőrség velem, liberális sokkoló, helyi pártkatonaság, terrorral szemben, gengszterváltás előtt, egri mészárosok, gyilkos állatok, veszprémi kivégzést, veszprémi mészárosokat, balatoni maffiózókat, felelősség alól, egykori tanácselnök, farmosi pártkönyves, vidéki borzalmakon, heves megyei, legnagyobb dzsumbujba, roma negyedbe, férfi zsaru, hevesi hakni, bűnszövetkezetek létét, pártkönyv néhány, nagypályás börtön, zéró toleranciát, bűnök jelen, bűnbandákkal együtt, rendőrségnek tudnia, igazság órája, liberális törvények, fiatalkorúak börtönét, pedagógusnak visszaadni, liberális kriminalisztikai, bűnnek nincs, drogfogyasztón vagy, emberölő boxolón, országon segít, rasszistázó alapítványos, gyilkosokat kivitette, béke szigetének, avasi lakótelepet, február 8-án, állampolgárságot, haszonélvezőitől, csapatkapitányok, kriminalisztikai, cigánybűnözéshez, emberiségellenes, bűnszövetkezetek, kockáztatásával, szomszédságában, pozicionálásnál, legvéresszájúbb, rendszerváltást, menekülhessenek, szólásszabadság, gengszterváltás, elgáncsolásával, titkosszolgálat, népcsoportoknak, terroristákkal, szájkipöckölés, egzisztenciánk, nemzetihirhalo, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.